Bioklimatiske Pergolaer CosyLifeStyle®

Bioklimatiske pergolaer er elegante og moderne

En af de populære bioklimatiske pergolaer på terrassen eller et andet sted i haven kan gøre en stor forskel næsten hver dag. Vores pergola pavilloner er lavet af pulverlakeret aluminium eller tilsvarende stærke og holdbare letvægtsmaterialer. De bioklimatiske pergolaer har det ikoniske, flade tag bestående af tværgående bjælker eller lameller, som kan åbnes og lukkes alt efter vejret og dit humør. Pergolapavilloner er åbne konstruktioner uden sidevægge eller gardiner, så du kan nyde frit udsyn inde fra pavillonen eller gennem den for den sags skyld. Hvis du ønsker en eller flere sidevægge, så kan de bestilles separat.

Bioklimatiske pergolaer er lavet af stærke og holdbare materialer

Helt grundlæggende minder vores fritstående pergolapavilloner om vores terrasseoverdækninger eller de populære havepavilloner med sidevægge. Ordet ‘pergola’ stammer fra italiensk og betyder ‘fremspringende udhæng’. En pergola var oprindeligt en række bjælker, der stak ud fra en facade på et hus og var understøttet af stolper eller søjler. De mindede meget om vores moderne terrasseoverdækninger. Når man har en bioklimatisk pergola – eller en terrasseoverdækning – så får man et fantastisk uderum, hvor du kan nyde haven i næsten al slags vejr – mere eller mindre.

Sidevægge til din bioklimatiske pergola

De åbne bioklimatiske pergolaer er smukke, men måske foretrækker du en mere lukket konstruktion. Så har du mulighed for at bestille en eller flere sidevægge for at kunne lukke pavillonen mere af, beskyttet og privat. Alt efter hvilken model du har kan du få bløde gardiner/sidevægge eller hårde sidevægge/skærme og endda skydedøre i glas. En anden mulighed er lamelvægge, som også giver skygge m.m. Fællesnævneren for de bioklimatiske pergolaer er det fleksible tag med lameller, som kan åbnes og lukkes. Det kan ikke blot regulere sollyset og lukke af for regnen – det kan også skabe mere ventilation, når taget er åbent. En anden stor fordel med disse moderne og minimalistiske bioklimatiske pergolaer er, at de ser fantastiske ud stort set alle steder.

Gør din bioklimatiske pergola sikker

Vores forskellige bioklimatiske pergolaer er stærke konstruktioner lavet af holdbare letvægtsmaterialer. Men selv om de er solide, så skal du altid sikre dem ved at fastgøre dem til jorden eller fundamentet. Sikrer og fastgør du ikke din pavillon, risikerer du, at der sker et uheld i tilfælde af kraftig vind. Især hvis lamellerne i taget er lukket, for så kan vinden rigtigt få fat i pavillonen og flytte rundt med den, hvis hele konstruktionen ikke er sikret med jordankre, skruer, bolte eller tilsvarende.