Orangerier CosyLifeStyle®

Klassiske og moderne orangerier til afslapning i flot stil

Prøv at forestille dig, hvor smukt et af disse elegante orangerier ville se ud hjemme i din have. Vores orangerier er moderne og langt billigere end de klassiske udgaver af orangerier, som kom på mode for flere hundrede år siden. Man kunne som regel kun se disse store, smukke bygninger i træ og glas på slotte og herregårde. Dengang blev orangerier brugt til at beskytte de sjældne citron- og appelsintræer om vinteren. Det er derfor, man kalder disse smukke konstruktioner for orangerier (appelsin = orange på fransk). I dag har vi vænnet os til noget mindre orangerier, men følelsen og stemningen er der stadig.

Vedligeholdelsesfrie orangerier i holdbare materialer

De klassiske orangerier var i træ og glas, som kræver en masse vedligeholdelse. Desuden kunne glasset være lidt skrøbeligt. Med et moderne orangeri får du en vedligeholdelsesfri letvægtskonstruktion, som er til at betale. Hvis du har mod på det, kan du selv samle orangeriet uden brug af specialværktøj eller specialviden – selvom en smule erfaring aldrig skader. Det betyder, at et orangeri er det perfekte gør-det-selv-projekt og kan samles og stilles op af de fleste. Du skal blot følge den trinvise vejledning, så kan du begynde at nyde dit orangeri i løbet af en dag eller to.

Et orangeri i klart og stærkt polykarbonat

Et af vores moderne orangerier har en elegant hvid aluminiumsramme og polykarbonat-vinduer. Den klassiske konstruktion vil tage sig flot ud stort set alle steder – ved siden af et moderne hus eller et ældre hus. Et moderne orangeri er det skønneste fristed og et ekstra rum i haven, hvor der er fyldt med sollys og planter – og med det skønneste 360⁰ udsyn. Stil orangeriet på eller lige ved siden af terrassen, så du kan få mest muligt glæde ud af det – i næsten al slags vejr og en stor del af året.

Nyd haven endnu mere med et orangeri

Et moderne orangeri er et sted til afslapning og til at dyrke alle mulige slags grøntsager og smukke blomster. Du kan sidde godt beskyttet mod regn og vind inde i det elegante orangeri – eller du kan nyde det udefra, når temperaturen inde i orangeriet bliver lidt for høj. Et orangeri ser smukt ud i sig selv og vil tilføje en masse stil og stemning til de fleste haver. Med smukke planter og nogle elegante møbler vil den gennemsigtige bygning blive endnu mere indbydende.