Polyrattan Havemøbler

Polyrattan havemøbler

CosyLifeStyle® - eksklusive havemøbler gør udelivet nemt og behageligt

CosyLifeStyle® kvalitetsbrand gør det muligt at møblere sin terrasse, gårdhave, have eller udestue med elegante og behagelige udemøbler til særdeles konkurrencedygtige priser. Møblernes design tager udgangspunkt i en lang tradition for at kombinere elegance, funktionalitet og komfort. Med det store udvalg af udemøbler og tilbehør som terrassevarmere, parasoller og lune tæpper, er scenen sat til lange, hyggelige aftener udendørs. Havemøblerne fra CosyLifeStyle® er skabt til et liv under åben himmel, så du skal ikke bekymre dig om sol eller regn – møblerne er lavet til at holde i mange år i alt slags vejr.

KØB NU

Med nogle af de elegante CosyLifeStyle® havemøbler, som bl.a. dem fra Modularo modulserien, kan du nyde din have og terrasse i flot stil og med høj komfort de næste mange år.

Modularo - smukke og eksklusive loungemøbler

CosyLifeStyle® by Dancover tilbyder en kollektion af eksklusive polyrattan loungemøbler, som gør dig i stand til at skabe præcis den loungesofa, som du altid har drømt om.

KØB NU
Polyrattan lounge Modularo
Polyrattan loungesæt Modularo

Modularo - det eksklusive, modulopbyggede koncept - gør det muligt at skabe din helt egen unikke loungesofa til terrassen – modul for modul – til blot nogle få personer eller til så mange, du har lyst til. Serien omfatter behagelige hynder, skamler og forskellige side- og sofaborde i bredt polyrattan og glasplade. Modularo-serien består af holdbare materialer i bedste kvalitet, som gør møblerne vedligeholdelsesfrie. Det smukke og ekstra brede, flade PE flet er børstet for at give det et mere naturligt udtryk. Det flade flet er designet og produceret eksklusivt til CosyLifeStyle® by Dancover.

KØB NU

Modularo - frihed til at vælge

Det modulopbyggede koncept giver dig fuld frihed til at vælge moduler og samle dem efter dit eget hoved, men vi har også sammensat en serie af polyrattan loungesæt, der består af Modularo moduler. Her kan du vælge nøjagtig det sæt, du foretrækker og få det leveret, uden at du selv behøver vælge alle de enkelte dele. Uanset om du selv sammensætter din Modularo-loungesofa, eller du vælger et eller flere af de smukke sæt, får du et elegant, holdbart og eksklusivt loungemøbel de næste mange år.

KØB NU
Polyrattan borde og stole sæt
Polyrattan havemøbel sæt

Serien er nem at samle, giver dig både stil og komfort, og så skal du ikke bruge energi på vedligeholdelse.

Modularo og alt det smukke tilbehør

Bemærk venligst det store udvalg af CosyLifeStyle® by Dancover parasoller og andet eksklusivt tilbehør på Dancovershop.com, som gør dig i stand til at gøre dit loungeområde helt perfekt.

KØB NU

Oppustelig sjov og komfort

Livsstilsbrandet CosyLifeStyle® omfatter også en serie af oppustelige lænestole og sofaer beregnet til udendørs events. De store, elegante og oppustelige møbler er designet i stil med de klassiske Chesterfield-møbler og vil se fantastiske ud i din have, omkring en pool, på en klub eller på stranden. De store lænestole og sofaer leveres med en luftpumpe og kan fyldes med luft på ingen tid. Møblerne i klassisk stil er lavet af kraftig 800 g/m2 PVC og er både vandtætte og UV-beskyttet..

KØB NU
Inflatable sofas